Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în structura societății Tehnoconstruct Marine Operations

ro

19 Jun, 2020 00:00 1381 Marime text
  • Asociații societății Tehnoconstruct Marine Operations SRL s-au întrunit în cadrul adunării generale a asociaților.
 
Societatea Tehnoconstruct Marine Operations SRL, prin Hotărârea nr. 2 din 08.05.2020 a adunării generale a asociaților, prin asociații Grup Servicii Petroliere Management SRL, cu sediul în Constanța (reprezentantă de Mihai Dumitru Bratu), Gheorghiță Corina și Gabriel Valentin Comănescu, au hotărât în unanimitate următoarele:

Cesiunea, la valoare nominală, a 250 părți sociale deținute de către Grup Servicii Petroliere Management SRL în cadrul SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL, respectiv cesiunea unui număr de 250 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei, în valoare nominală totală de 2.500 lei, reprezentând 49,1% din capitalul social al SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL, către asociatul Gabriel Valentin Comănescu, în conformitate cu prevederile art. 202 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra părților sociale în condițiile prezentei hotărâri, capitalul social al SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL va rămâne neschimbat, în cuantum de 5.100 lei, fiind divizat în 510 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, distribuit între asociați după cum urmează:

Grup Servicii Petroliere Management va deține un număr de 251 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 2.510 lei, reprezentând 49,1% din capitalul social al SC Tehnoconstruct Marine Operations;

Gabriel Valentin Comănescu va deține un număr de 258 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 2.580 lei, reprezentând 50,7% din capitalul social al SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL;

Gheorghiță Corina va deține o parte socială în valoare nominală de 10 lei, în valoare nominală totală de 10 lei, reprezentând 0,2% din capitalul social al SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL, cota acesteia rămânând neschimbată în urma operațiunilor de la art. 1.

Asociații participă la profit și suportă pierderile din activitatea SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL, în cota proporțională cu cota de capital social pe care o dețin în SC Tehnoconstruct Marine Operations SRL.
 

Citește și:

Gabriel Valentin Comănescu, cooptat în firma Tehnoconstruct Marine Operations

Firma din Cipru și-a cesionat acțunile deținute în Tehnoconstruct Marine Operations SRL către Grup Servicii Petroliere Management SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii