Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma din Cipru și-a cesionat acțunile deținute în Tehnoconstruct Marine Operations SRL către Grup Servicii Petroliere Management SRL

ro

16 Jul, 2019 00:00 3636 Marime text
Hotărârea din data de 14.02.2019 a adunării generale a asociaților Tehnoconstruct Marine Operations SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Mepise Metal and Pipeline Integrity Services Limited, cu sediul in Limassol, Cipru, reprezentată prin Comănescu Gabriel Valentin, asociat deținând 99,60% din capitalul social al societății; Gheorghiță Corina, în calitate de asociat deținând 0,20% din capitalul social, și Grup Servicii Petroliere Management SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată de Mihai-Dumitru Bratu, deținând 0,20% din capitalul social al societății s-au întrunit pe data de 14.02.2019 în adunarea generală.
 
Astfel, asociații au aporbat cesiunea părților sociale dețnute de Mepise Metal And Pipeline Integrity Services Limited către societatea Grup Servicii Petroliere Management SR, reprezentată de Mihai-Dumitru Bratu, în calitate de administrator unic. Ca urmare a cesiunii, capitalul social al societății rămâne la valoarea de 5.020 lei, fiind divizat în 502 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, distribuit între asociati după cum urmează: Gheorghiță Corina va deține 1 (una) parte socială în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 0,2% din capitalul social al societății; Grup Servicii Petroliere Management SRL, va deține 501 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei, în valoare nominală totală de 5.010 lei, reprezentând 99,8% din capitalul social al societății. Asociații participă la profit și suportă pierderile din activitatea Societății în cotă proportională cu cota de capital social pe care o dețin în cadrul acesteia. Gheorghiță Corina a fost împuternicită să Actul Constitutiv Actualizat al Societății și să efectueze formalitățile necesare înregistrarii la Registrul Comertului a prezentei hotărâri.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii