Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia are administratori provizorii noi. Cine sunt aceştia

ro

30 Mar, 2019 00:00 2298 Marime text
Acţionarii Şantierului Naval 2 Mai SA Mangalia s-au întrunit în şedinţă de adunare generală ordinară în data de 28 martie 2019, unde au luat mai multe decizii.
Acţionarii societăţii s-au întrunit în data de 28 martie, de la ora 11:30 în şedinţă ordinară pentru a alege administratorii provizorii ai firmei.
Astfel, a fost aprobat prin vot secret, cu un număr de 93,8878% din numărul total de acţiuni numirea lui Florin Victor Dumitru şi a Iolandei Anamaria Babau în funcţiile de administratori provziroii, începând cu data de 2 aprilie 2019.
Au fost încetate mandatele administratorilor provizorii ai societăţii începând cu data de 1 aprilie 2019 ale următoarelor persoane: Adrian Mitroi, Anda Nicoleta Onetiu, Victor Vlad Cazana.
De asemenea, s-a prelungit mandatul de administrator provizoriu al Andei Nicoleta Onetiu.
Durata mandatelor administratorilor provizorii a fost stabilită pe o perioadă de 2 luni, începţând cu data de 2 aprilie 2019. A fost aleasă data de 17 aprilie 2019 ca dată de înregistrare, respectiv de identificare a acţionarilor asupra cărora se resfrâng efectele hotărârii adunării generale ordinare a acţionarilor. Împuternicit a fost Directorul General al Societăţii, Ioan Griguţă, în vederea procedurilor şi formalităţilor prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârii AGOA la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii