Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:21 01 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au finalizat acțiunile de igienizare pe strada Semănătorului din Constanța (galerie foto)

ro

11 Nov, 2019 09:01 1168 Marime text

A fost făcut încă un pas important în concretizarea proiectului inițiat de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, privind transformarea radicală a străzii Semănătorului.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța a finalizat acțiunile de igienizare și refacere a împrejmuirilor la imobilele avute în administrare pe această stradă, precum și pe străzile perimetrale. Proiectul a fost realizat cu sprijinul studenților de la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța: Negrilă Anca, Drenea Alina, Păduraru Ștefan, Ichim Carmen, Neculai Aurelia și Andrieș Elena.

Încă din această primăvară, echipe mixte formate din reprezentanți ai Poliției Locale Constanța, ai RAEDPP și ai DGAS au efectuat periodic vizite în cartier și au întreprins măsuri de îmbunătățire a condițiilor de trai ale locuitorilor.

Dacă în urmă cu patru ani, zona arăta ca o mahala, cu ponei, măgari, cai și trăsuri, iar curțile erau pline de gunoaie, astăzi cartierul și-a schimbat complet înfățișarea.

Totodată, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a asfaltat carosabilul, pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație din zonă.

Săptămânal, echipele mixte vor desfășura acțiuni de monitorizare a zonei.Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii