Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:36 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeaua de staţii Rompetrol, extinsă Azamat Zhangulov - „KMG International are ambiţia de a se dezvolta în mod constant“

ro

08 Jul, 2015 00:00 2594 Marime text
KMG International, prin intermediul companiei Rompetrol Downstream, a deschis o nouă staţie de alimentare cu carburanţi în Bucureşti, în şoseaua Viilor nr. 67, iar până la finalul anului 2015, îşi propune să extindă reţeaua din România cu alte 11 staţii noi de alimentare. Investiţia totală se ridică la aproximativ 18 milioane de dolari.
 
„Deschiderea noilor staţii Rompetrol se înscrie în strategia grupului KMG International de extindere a reţelei sale de distribuţie a carburanţilor pe piaţa locală şi regională. KMG International are ambiţia de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă şi diversificată. Accesul la resursele naturale vaste din Kazakhstan, desfăşurarea activităţilor de extracţie, transport şi rafinare în sistem integrat asigură calitatea produselor pe care le distribuim. Pe piaţa locală, principalele zone vizate de companie pentru dezvoltarea reţelei sunt nord-vest, sud-vest şi nord-est”, a declarat Senior Vicepresident al KMG International, Azamat Zhangulov. Staţia din şoseaua Viilor are o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, investiţia totală ridicându-se la 1,3 milioane de dolari. Staţia de alimentare păstrează elementele definitorii ale conceptului de staţii lansat de companie la sfârșitul anului 2013, respectiv noi elemente de identitate vizuală (logo Rompetrol), cât și reorganizarea spaţiului interior într-un stil arhitectural nou.
 
Până la jumătatea anului, 117 staţii de distribuţie au fost modernizate, iar alte șase vor fi adaptate noului concept în urma procesul de rebranding, până la finalul lui 2015. În afară de facilităţile deja existente în reţeaua Rompetrol - gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go, restaurantul Hei - staţia Rompetrol Viilor este prevăzută cu pompe de ultimă generaţie, iar pe baza unui sistem de iluminat interior - exterior şi de semnalistică cu tehnologie LED, consumul de energie este redus cu 20%. Serviciile de restaurant aduc un concept unic pe piaţa locală de preparare a produselor, Croust’wich. Activităţile de retail ale KMG International sunt desfăşurate în peste 1.000 de puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franţa şi Spania.

În România, compania operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 de metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi trei staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii