Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:07 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restitutio SRL a câștigat contractul de proiectare pentru conservarea și punerea în valoare a Ansamblului Rupestru de la Murfatlar

ro

29 Sep, 2021 00:00 661 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a organizat o achiziție publică pentru servicii de proiectare pentru obiectivul de investiție „Conservarea, protejarea și punerea în valoare a Ansamblului Rupestru Murfatlar”
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.371.700 lei
  • Câștigătorul contractului este Restitutio SRL
  • Potrivit www.confidas.ro, Restitutio SRL a încheiat 14 contracte de achiziții publice in valoare totală de 206.438 lei
 
 
 
Consiliul Județean Constanța a organizat o achiziție publică pentru servicii de proiectare (SF/ DALI, PT+DDE, PAC, a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție „Conservarea, protejarea și punerea în valoare a Ansamblului Rupestru Murfatlar”.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.371.700 lei.

Câștigătorul contractului este Restitutio SRL, cu sediul social pe strada Soldat Erou Călin Cătălin, nr. 6 din Ploiești.

Intervențiile proiectului de investiție, conform Fișei de proiect transmisă către Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est au în vedere:

1. Conservarea și restaurarea monumentului istoric – faleză de cretă și bisericuțele, chiliile și încăperile săpate în ea;
2. Demontarea construcțiilor de protecție abandonate din anii ’70 ai secolului XX și a construcției de protecție temporară;
3. Realizarea unei construcții cu funcție mixtă: protecție a sitului arheologic, accesibilizare a monumentelor componente; muzeu de sit; spațiu destinat serviciilor pentru vizitatori;
4. Amenajare peisagistică a sitului;
5. Funcțiuni conexe – parcare, utilități etc.

 
Despre Restitutio SRL

Firma a fost înființată în 1992 iar în anul fiscal 2020 a raportat o cifră de afaceri de 446.868 lei și un profit de -185.318 lei.
Asociații companiei sunt: Manuela Simina Hoinărescu, Daniel Hoinărescu și Irina Aurora Paveleț care deține și calitatea de administrator.
Potrivit www.confidas.ro, Restitutio SRL a încheiat 14 contracte de achiziții publice in valoare totală de 206.438 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

Consiliul Județean Constanța inițiază procedura pentru studiul de fezabilitate. Este vizat Ansamblul Rupestru Murfatlar

Remus Negoi (USR PLUS) - „Îmi doresc ca Bisericuțele de Cretă de la Murfatlar să intre de pe lista indicativă UNESCO, în Patrimoniul Mondial"

Vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Enciu, a semnat contractul de proiectare pentru conservarea și punerea în valoare a ansamblului rupestru de la Murfatlar
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii