Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandări pentru tranzitarea frontierei în acest final de săptămână

ro

24 Jun, 2023 12:44 1153 Marime text

În acest sfărşit de săptămână se observă o creştere a valorilor de trafic în punctele de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din țară, în special la frontiera de vest şi sud a României. Poliţia de Frontieră Română este pregătită cu personal şi tehnică în vederea efectuării unui control eficient, rapid şi optim la graniţă.

Pentru evitarea aglomerărilor şi pentru scurtarea timpului de control, recomandăm  pregătirea din timp a documentelor de călătorie pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cu celeritate.

Ca urmare a faptului că cel mai tranzitat punct de trecere de la frontiera cu Ungaria este PTF Nădlac II, iar de la granita cu Bulgaria PTF Giurgiu, recomandăm folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise în regim de trafic international astfel încât să se evite supraaglomerarea doar a unora dintre acestea.


Rugăm pe toți cei care aleg să iasă din țară să verifice pe pagina de internet a Poliției de Frontieră, aplicaţia Trafic On-line, care prezintă  situația traficului în punctele rutiere de trecere a frontierei, valorile afișate reprezentând o medie a timpului de aşteptare pentru anumite intervale de timp. Aceasta poate fi accesată de la următorul link: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/ , transmite Poliția de Frontieră. 

Pentru informații suplimentare, privind punctele de trecere a frontierei, despre călătoria în străinătate sau pentru sesizări privind diferite aspecte din sfera de competență a Poliției de Frontieră, cetățenii pot suna la numărul de telefon 021.9590, care funcționează în regim permanent.

Totodată, asigurăm pe toți cei care tranzitează frontiera în această perioadă, că se depun toate eforturile în vederea asigurării unui echilibru între securitatea cetăţenilor si fluenţa traficului de călători., mai punctează sursa citată. Citește și: Poliția de Frontieră. Câți români nu au putut ieși din țară. Date oficiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii