Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:05 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța, despre lucrările de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Nicolae Iorga

ro

13 Oct, 2021 12:18 662 Marime text
  • Ținând cont de lungimea rețelei, diametrul acesteia și numărul mare al consumatorilor deserviți, după încheierea lucrărilor este necesar un interval de timp mai mare pentru reluarea furnizării apei la parametri normali către toți consumatorii afectați.
RAJA SA informează că lucrările de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, se desfășoară conform graficului, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. 

Din cursul nopții trecute, echipele au pregătit zona în care se derulează operațiunile, au executat săpăturile și au adus materialele necesare, pentru realizarea intervenției în timp operativ. În prezent, se desfășoară lucrări de sudură pentru îmbinarea tronsonului nou montat la conducta existentă.

Odată cu acestora, se vor efectua manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune.

Ținând cont de lungimea rețelei, diametrul acesteia și numărul mare al consumatorilor deserviți, după încheierea lucrărilor este necesar un interval de timp mai mare pentru reluarea furnizării apei la parametri normali către toți consumatorii afectați.

Sursă foto: RAJA SA

Ti-a placut articolul?

Comentarii