Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanța renovează Piața Pescăruș din Faleză Nord

ro

27 Nov, 2019 14:50 2005 Marime text
Piața Pescăruș din cartierul Faleză Nord a intrat în renovare! Echipele Primăriei Municipiului Constanța lucrează în aceste zile la reabilitarea trotuarelor și a platoului din fața pieței care va fi refăcut cu piatră cubică, pentru ca locul să se poată transforma într-un spațiu de recreere, cu mobilier urban nou și un loc de joacă pentru copii.

În scurt timp vor începe și lucrările de renovare a clădirii în care funcționează magazinele, precum și a spațiilor în care comercianții își expun marfa pe tarabe.  

Perimetrul pieței a fost delimitat, îngrădindu-se astfel accesul autoturismelor iar acum, de jur împrejur se repară trotuarele și se înlocuiesc bordurile.
 
Și  piața Tic- Tac va intra în renovare în perioada următoare. Conform proiectului, vor fi amenajate spații de desfacere moderne, cu lift la etaj, săli de activități și o terasă circulabilă cu jardiniere.

Rând pe rând, toate piețele agroalimentare din municipiului Constanța vor fi reabilitate și modernizate, printr-un amplu proiect demarat de Primăria Municipiului Constanța.
 
Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii