Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanța cumpără șapte autoturisme. Care sunt cerințele minime (document)

ro

13 Aug, 2019 00:00 2029 Marime text

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța organizează o licitație publică pentru achiziția a 7 autoturisme în leasing financiar (6 autoturisme SUV cu tracțiune 4X4 și 1 autoturism cu cinci locuri și spațiu pentru transport marfă/obiecte). Data-limită pentru depunerea ofertelor este 3 septembrie 2019, iar valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 542.655 de lei.

Furnizorul va acorda o perioadă de garanție de minimum 36 de luni sau minimum 100.000 km. Furnizorul va prezenta termenii și condițiile garanțiilor pentru fiecare bun. Ofertantul are obligația să asigure service-ul (piese ce sunt incluse în garanția comercială și manoperă) în perioada de garanție la minimum o unitate specializată agreată de firma producătoare, pe raza județului Constanța.

Plata celor 7 autoturisme se va realiza printr-un leasing financiar cu un avans de 50%, pe o perioadă de 12 luni. Avansul se va plăti în maximum 30 de zile de la data înregistrării facturii la sediul achizitorului.

În secțiunea „Documente” puteți consulta anunțul de participare la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii