Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanţa face probe. Toate pe spatele abonaţilor

ro

16 Oct, 2012 01:00 3047 Marime text
RADET-sediuRadet.jpgRADET Constanţa a început de ieri probele la rece pe reţeaua proprie în vederea pregătirii furnizării energiei termice pentru populaţie.

RADET Constanţa a început iniţierea probelor la rece pe instalaţiile proprii, acest lucru neafectând în niciun fel instalaţiile care aparţin Asociaţiilor de proprietari sau ceilalţi consumatori. Probele vor fi efectuate pentru echilibrarea sistemului de distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru încălzirea locuinţelor. În funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare, RADET Constanţa va executa probe pe toată reţeaua de termoficare. Acestea vor începe cu câteva zile înainte de începerea furnizării energiei termice pentru încălzire. Această dată va fi anunţată în timp util pentru ca Asociaţiile de proprietari, consumatorii casnici şi agenţii economici să ia măsuri de izolare a imobilelor în care nu s-au finalizat lucrările pe instalaţia interioară pentru evitarea inundaţiilor.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii pot suna la Dispeceratul RADET care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0241.616.792 sau la Biroul Comunicare, la numărul de telefon 0341.461.220.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cineva care nu este lasat sa se debranseze 16 Oct, 2012 19:43 DOMNILOR DE LA RADET LASATI LUMEA SA SE DEBRANSEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!