Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:49 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul Spitalului Modular de la Constanța, ajuns pe masa Agenției pentru Protecția Mediului

ro

24 May, 2022 00:00 1368 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de Primăria Constanța ce vizează spitalul modular.
 
Este vorba de proiectul „Pregătire teren și amplasare containere medicale pentru obiectivul ”Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în contextul COVID-19” inclusiv organizare de șantier”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanța, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 4C, lot 1.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Amintim că s-a eliberat în data de 19 ianuarie 2022 un certificat de urbanism pentru Merlă Viorica Ani, directorul Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene, pentru o investiție la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Mai exact, prin CU 84 din 19 ianuarie 2022, documentul este valabil pentru pregătire teren și amplasare containere medicale pentru obiectivul „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în contextul Covid-19”, inclusiv organizarea de șantier. Documentul este valabil 24 de luni.
 
La finele lui noiembrie 2021, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru un nou spital modular (prima etapă a acestuia), ce va crește capacitatea de intervenție în lupta cu COVID-19 a Spitalului de Boli Infecțioase.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce pași a întreprins municipalitatea pentru înființarea Spitalului Modular de Boli Infecțioase Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii