Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța Mihai Lupu, prezent la inaugurarea "Ansamblului Modular Spitalizare de zi"

ro

18 Dec, 2023 14:57 853 Marime text
foto: Facebook/ Mihai Lupu
Spitalul Clinic de Pneumofiziologie a inaugurat azi, 18 decembrie, Ansamblul Modular Spitalizare de zi, în valoare de 2.279.069,52 lei, ce va oferi facilități suplimentare pentru investigașii, diagnostic și tratament pacienților cu afecțiuni respiratorii și oncologice, asigurînd resursele și spațiile necesare pentru a răspunde nevoilor comunității în acest domeniu medical.  

În județul Constanța, această extindere era cu siguranță necesară, dat fiind faptul că unitatea medicală se confruntă cu un număr semnificativ de pacienți cu afecțiuni respiratorii. Nu este suficient, comparativ cu numărul de persoane aflate pe listele de așteptare, însă, cu siguranță, această suplimentare reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea accesului la serviciile medicale și reducerea perioadelor de așteptare a pacienților, transmite Mihai Lupu, prezent la eveniment. 


Iată ce spune președintele CJC Mihai Lupu: 

Spitalul Clinic de Pneumofiziologie Constanța va oferi facilități suplimentare pentru investigații, diagnostic și tratament, pacienților cu afecțiuni respiratorii și oncologice. În cadrul unității medicale funcționează “Ansamblul Modular Spitalizare de zi”, un spațiu destinat realizării serviciilor medicale în regim de spitalizare de zi, care va deservi nevoile de îngrijire ale bolnavilor.

În județul Constanța, această extindere era cu siguranță necesară, dat fiind faptul că unitatea medicală se confruntă cu un număr semnificativ de pacienți cu afecțiuni respiratorii. Nu este suficient, comparativ cu numărul de persoane aflate pe listele de așteptare, însă, cu siguranță, această suplimentare reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea accesului la serviciile medicale și reducerea perioadelor de așteptare a pacienților.

Acest nou serviciu va fi susținut de resurse adecvate și de personal medical bine pregătit ce va contribui la o gestionare mai bună a cazurilor și a procesului de îngrijire a pacienților. Felicitări echipei Spitalului Clinic de Pneumofiziologie #Constanța pentru eforturi!



Citește și:

Știri ConstanțaSpitalul Clinic de Pneumofiziologie inaugurează "Ansamblul Modular Spitalizare de zi"
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii