Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac „Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat” (VIDEO)

ro

08 Dec, 2023 16:35 929 Marime text
  • Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat.     
Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat, scrie primarul Constanței, Vergil Chițac, pe Facebook.

Iată ce a spus acesta:

„Un moment pe care l-am așteptat cu toții, mai ales cei care am lucrat intens în ultimele luni, pentru a ne asigura că fiecare detaliu este pus la punct: Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat!

Au început lucrările la această structură modulară din iulie, anul acesta, contractul de finanțare fiind semnat în noiembrie 2021, și încă de atunci am plecat de la ideea că vrem să oferim calitate, aparatură performantă, confort și siguranță.

Astăzi pot să afirm că ne-am îndeplinit obiectivul. Noul corp va avea 52 de paturi, din care 10 sunt de ATI și este dotat cu Computer Tomograf, RMN, farmacie și laborator.

De 40 de ani nu s-a mai construit un spital în oraș, de aceea deschiderea Spitalului Modular este un motiv atât de mare de mândrie. S-au depus eforturi enorme, asta pentru că așteptările noastre au fost mari și am făcut tot posibilul să îndeplinim fiecare obiectiv pe care ni l-am propus, întotdeauna cu gândul la cât de mult o să vină în sprijinul cetățenilor.

Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane de euro, iar structura modulară va fi nucleul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, asigurând completarea serviciilor medicale pentru această unitate”.





Citește și:
Constănțeanul supărat. Stelian Ion, președintele USR Constanța: „Chițac a dat undă verde defrișărilor și în parcul Tăbăcărie"!

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii