Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cultural-artistic „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a

ro

07 Aug, 2022 00:00 769 Marime text
  • „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin, ediția a IV-a este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în colaborare cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
            Proiectul are loc la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, începând cu orele 21:00 și a început în data de 5 August 2022,  urmând să se încheie în data de 21 August 2022. Accesul și participarea la toate evenimentele sunt gratuite.

          Primul weekend, 05.08.2022 - 07.08.2022, a avut un mare succes de care ne-am bucurat imens. Numărul spectatorilor în aceste 3 zile a fost unul covârșitor, și anume 1.000 de persoane. Oamenii s-au simțit foarte bine, au râs, s-au relaxat, s-au distrat, au transmis o energie foarte bună și s-au bucurat de fiecare moment în parte. Au fost încântați de organizare, de spectacole, de decor și de locație, fiind un spațiu avantajos, de poveste, ce cuprinde lacul, cerul înstelat și  frunzișul.
 
În prima seară, 05.08.2022, FF Theatre din București, a pregătit spectacolul de teatru Ultima noapte în paradis, o comedie spumoasă, care ne arată că viața poate să fie un mister, o aventură continuă, și ne învață că totul depinde de felul în care alegem să trăim. Pentru prima seară, spectacolul a fost primit cu brațele deschise de către public, l-au vizionat cu multă atenție și entuziasm. A fost pe placul tuturor, a stârnit râsete și curiozitate, povestea atrăgând destul de mult, ceea ce a fost un mare plus pentru așteptările publicului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii