Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:04 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Produse de protocol pentru Primăria Constanţa. Ce sumă se estimează a se cheltui

ro

23 May, 2017 00:00 1857 Marime text
Primăria Constanţa intenţionează să achiziţioneze produse necesare activităţii de reprezentare şi protocol în cadrul municipalităţii, cu respectarea caietului de sarcini. Prestarea se referă la produse de bună calitate, care să corespundă din punct de vedere calitativ şi  cantitativ cu condiţiile impuse în caietul de sarcini, în două loturi.
 
Pentru lotul I (cafea cu cafeină, ceai stick, lapte UHT, zahar, şerveţele, îndulcitor şi produse de unică folosinţă), valoarea achiziţiei este de 20.887,56 de lei fără TVA. Pentru lotul II (apă minerală, apă plată, băuturi răcoritoare acidulate, suc natural şi suc natural), valoarea estimată este de 15.642,54 de lei fără TVA.
Ofertanţii trebuie să îndeplinească condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiei din România.

Criterii de adjudecare: atribuirea contractelor se face conform criteriului preţul cel mai scăzut la valoarea totală a lotului, conform caietului de sarcini nr. 64027 /17.05.2017, iar cerinţele impuse prin caietul de sarcini şi prezentul anunţ sunt considerate cerinţe minimale şi obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta.

Ofertele trebuie făcute distinct pe fiecare lot de produse. Ofertanţii pot depune oferte pentru unul sau ambele loturi de produse. Termenul- limită de primire a ofertelor 29.05.2017, în original, la adresa Primăriei Municipiului Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii