Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac „Licitația pentru execuția lucrărilor la noul incubator de afaceri de la Casa Embiricos s-a încheiat cu succes“

ro

14 Apr, 2022 16:02 1405 Marime text
Casa Embirisoc, Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunțat pe pagina sa de Facebook că va fi reabilitat fostul Palat al Navigației - Casa Embiricos, aici urmând să fie deschis un incubator de afaceri. 

„Am plăcerea să vă anunț că licitația pentru execuția lucrărilor la noul incubator de afaceri pe care îl pregătim la Casa Embiricos s-a încheiat cu succes, iar contractul este în curs de semnare. Rezultatul este unul îmbucurător, cu atât mai mult cu cât aceasta este a treia tentativă a Primăriei Constanța de a atribui aceste lucrări, la primele două proceduri de licitație nefiind depusă nicio ofertă.

Vă reamintesc că proiectul, care are o valoare de 12,5 milioane de lei fără TVA și este finanțat prin fonduri europene, vizează consolidarea și reabilitarea fostului Palat al Navigației - Casa Embiricos, care se află într-o avansată stare de degradare. Clădirea urmează să se transforme în incubator de afaceri, ținta noastră finală fiind aceea de a deveni primul hub regional destinat industriilor creative pentru antreprenorii din sud-estul României“ - se arată în mesajul transmis de primarul Vergil Chițac pe Facebook. .


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii