Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa pregăteşte achiziţia de consumabile pentru autovehiculele proprii

ro

20 May, 2017 00:00 1131 Marime text
Primăria Constanţa intenţionează să achiziţioneze consumabile pentru autovehiculele utilizate de municipalitate. În acest sens, organizează o procedură de consultare a pieţei, în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei de consumabile auto pentru autovehicule utilizate.
 
Astfel, se solicită oferte de preţ, conform caietului de sarcini. Cei interesaţi trebuie să îndeplinească condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiilor din România. Condiţii de participare: furnizorul trebuie să facă dovada deţinerii capacităţii tehnice şi profesionale, probând existenţa unei legături între prestaţia care face obiectul de activitate al operatorului economic, conform datelor înscrise în certificatul constatator eliberat de ONRC, şi să declare pe propria răspundere că nu se încadrează în prevederile art. 164, 165 şi 167 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.
 
Atribuirea contractului se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, conform cerinţelor impuse în caietul de sarcini şi prezentul anunţ, fiind considerate cerinţe minimale şi obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Transmiterea propunerilor se va face până la data de 24.05.2017, ora 14.00.

Ti-a placut articolul?

Comentarii