Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, pârâtă la CNSC. Între timp, firma şi-a retras plângerea!

ro

08 Aug, 2018 00:00 1916 Marime text
O nouă contestaţie înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în urma unei proceduri de achiziţie organizate de municipalitate.
 
Contestaţia nr. 1336/30.07.2018, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 31153/31.07.2018, a fost depusă de Telsec SRL, cu sediul în Bucureşti şi punct de lucru tot în capitală (str. Lt. Ştefan Marinescu nr. 11, Sector 6), în legătură cu procedura de licitaţie deschisă organizată de Primăria Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, pentru atribuirea contractului de furnizare echipament comunicaţii.
 
Contestatoarea a solicitat obligarea autorităţii contractante de a lua măsurile corective prin modificarea caietului de sarcini, precum şi anularea procedurii de achiziţie publică în cazul în care nu este posibilă aplicarea de măsuri de remediere. În baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis următoarele: „Ia act de renunţarea la  contestaţia formulată de Telsec SRL, în contradictoriu cu Primăria. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii