Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța În ce zone se continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor (galerie foto)

ro

03 Mar, 2020 09:26 1886 Marime text


Lucrările de reabilitare a trotuarelor pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul, avansează în ritm rapid. De asemenea,  se reabilitează și pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Angajații SC Confort Urban SRL continuă lucrările de reabilitare conform graficului de lucru în mai multe zone ale Constanței.
 
În cartierul Palazu Mare, se reabilitează trotuarele pe strada Dumbrăveni iar în zona CET se asfaltează căile de acces și traseele pietonale. , potrivit Primăriei Municipiului Constanța.

În cartierul Faleză Nord, au loc lucrări de turnare a covorului asfaltic pe strada Ion Vodă și Petru Vulcan, între bulevardul Mamaia și strada Unirii. Paralel, se frezează străzile Timișanei și Dragoslavele.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă amenajarea de noi locuri de parcare în zona CET.  Pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi și pe strada Prelungirea Ion Rațiu din cartierul Faleză Nord vor fi demarate lucrările de pregătire a terenului în vederea realizării de spații destinate parcării autovehiculelor, transmite sursa citată.

Echipele municipalității continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii