Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:18 01 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța continuă distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc

ro

29 Apr, 2020 09:48 810 Marime text
Primăria Municipiului Constanța continuă distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc. Până acum, echipele
municipalității au distribuit în jur de 800 de dispozitive.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, peste 4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în maximum 10 zile la reprezentanții asociațiilor de locatari pentru fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș, precizează Primăria.


Echipe din cadrul Primăriei Constanța s-au întâlnit cu reprezentanți ai asociațiilor de locatari și le-au înmânat, pentru fiecare scară de bloc, câte un dispenser și un litru de gel dezinfectant.

Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, cu două săptămâni în urmă, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 litri de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm\40 cm).

„Vă rugăm să le folosiți cu încredere și să nu le deteriorați!
Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19!”, transmite Primăria Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii