Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria caută o firmă care să niveleze deşeurile inerte la rampă. Care sunt cerinţele pentru a fi eligibil

ro

22 Sep, 2016 00:00 2135 Marime text
Primăria Constanţa doreşte să achiziţioneze servicii pentru nivelarea depunerilor din rampă pentru deşeuri, drept pentru care a lansat un anunţ public de consultare de piaţă cu privire la acest serviciu. Astfel, obiectul serviciului îl constituie nivelarea deşeurilor inerte, aşa cum sunt definite de standardul român, de tipul moloz, betoane, tencuieli, ceramică, pavaje, resturi de piatră, pământ, decapări asfaltice, rezultate din activităţile de construcţii şi demolări de pe teritoriul municipiului Constanţa, care sunt depuse în rampa pentru deşeuri inerte amplasată în Portul Constanţa - zona Poarta 9.
 
Potrivit anunţului municipalităţii de pe licitatiapublica.ro, programul serviciului prestat este de minimum 26 de ore/lună şi de maximum 130 de ore/lună şi va fi stabilit prin ordin de lucru de către beneficiar în funcţie de fluctuaţia cantităţilor necesare a fi nivelate şi de încadrarea în resursele bugetare alocate.
Conform normelor de deviz pentru lucrări de terasamente, în 1,70 ore se nivelează 100 mc de deşeuri inerte.
 
Pentru a fi eligibili, agenţii economici interesaţi trebuie să facă dovada că dispun de un buldozer pe tractor pe şenile, având puterea mecanică a motorului cuprinsă între 81 şi 180 C.P., dotat cu echipamentele necesare pentru nivelare. Serviciul de nivelare trebuie să fie asigurat de către o persoană care deţine documente ce dovedesc calificarea de mecanic conducător de buldozer (atestat, brevet, certificat etc.), să inspecteze vizual deşeurile, astfel încât să se asigure că sunt depuse doar deşeuri inerte, şi să niveleze depunerile din zona rampei sau pe cele apărute lângă drumul de acces spre rampă.
 
În anunţ se precizează că prestatorul are obligaţia să efectueze pe cheltuiala proprie alimentarea cu carburanţi, lubrifianţi, întreţinerile periodice ale buldozerului şi reparaţiile necesare, fără ca acestea să afecteze programul de lucru efectiv stabilit.
Prestatorul răspunde de calitatea serviciului prestat şi este obligat să remedieze pe cheltuiala proprie toate defectele apărute sau constatate.
 
Acordul-cadru privind serviciul de nivelare a deşeurilor inerte se va încheia pentru o durată de patru ani. Structura şi nivelul tarifului practicat vor reflecta costul efectiv al prestaţiei şi vor respecta prevederile legale. Preţul unitar se va exprima în lei/oră fără TVA şi este cel precizat de prestator în formularul de ofertă.
Primăria Constanţa solicită agenţilor economici oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului, inclusiv detalierea preţului. Agenţii economici interesaţi pot depune proiectele până pe 27 septembrie, iar consultarea se va încheia pe 30 septembrie. Aceasta se va desfăşura doar în sistem electronic, orice persoană / organizaţie interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului, la adresele de e-mail: secretariat.gospodarire@primaria-constanta.ro, agrecu@primaria-constanta.ro, apatentasu@primaria-constanta.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii