Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima întâlnire între patronatele de turism și autorități locale. Turiștii care vor ajunge pe litoral, în această vară ar putea fi testați!

ro

06 May, 2020 00:00 2148 Marime text

Patronatele din turismul constănțean au avut ieri o întâlnire cu reprezentatul Guvernului în teritoriu. În cadrul discuțiilor care au avut loc la sediul instituției Prefectului, au fost abordate teme de interes, care vizează turismul de litoral și senzonul estival, pus sub semnul întrebării. “Urmare a discuțiilor avem o imagine asupra măsurilor care trebuie luate în viitorul apropiat. În următoarele zile, voi primi propuneri concrete de la cei care au participat la ședință, propuneri pe care le voi direcționa către ministerele de resort, inclusiv Ministerul Sănătății. Am discutat despre posibilitatea de a testa turiștii care ajung în localitățile turistice, despre acordarea unor facilități fiscale operatorilor din domeniu și multe altele.

Consider că este important să avem astfel de întâlniri, pentru că, pe lângă lupta împotriva COVID-19, trebuie să găsim soluții pentru economia locală. Iar economia locală depinde, într-o măsură importantă, de turism. Astfel de întâlniri, constructive și cu noțiuni bine punctate, ne pot aduce mai aproape de deschiderea unui sezon estival, în condiții de siguranță și sănătate”, susține prefectul județului, George Niculescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii