Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, își lansează în luna iunie cartea „Un ostaș în slujba țării”

ro

20 May, 2024 17:31 497 Marime text
Sursa foto: Facebook
 
  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat luni că îşi va lansa în luna iunie cartea „Un ostaş în slujba ţării”.
     
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat luni că îşi va lansa în luna iunie cartea „Un ostaş în slujba ţării”, potrivit Agerpres.

Cartea va apărea la Editura RAO, iar toate încasările vor fi donate către iniţiative caritabile, a precizat Ciucă.

„Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, a scris Nicolae Ciucă, pe site-ul său.


Potrivit preşedintelui PNL, această carte apare în condiţiile în care s-a vorbit că nu ar fi din „filmul” politicii româneşti.

„De ce o carte despre Nicolae Ciucă? Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că "nu sunt din filmul acesta" al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Îmi iubesc ţara şi nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaş în slujba României, e să îmi apăr patria. Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, a explicat liderul PNL. 


Citește și:
Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: „România își aniversează astăzi al 147-lea an de independență“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii