Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele îşi plânge mama (video)

ro

06 Oct, 2010 03:18 2522 Marime text

PELERINAJ_LA_CAPELA2.jpgSicriul în care a fost depus trupul neînsufleţit al Elenei Băsescu a fost depus în această dimineaţă la Catedrala Marinarilor. Lacrimi si durere, atat se poate vedea pe chipul familiei Băsescu. Presedintele şi fratele său, mircea basescu, au stat de la inceputul slujbei si pana la sfarsit, la capataiul mamei lor.

PELERINAJ_LA_CAPELA1.jpgTrupul neînsufleţit al mamei preşedintelui a fost dus la capela Navigatorilor din Constanţa, după ce un sobor de preoţi a ţinut o slujbă în faţa blocului. Maria Băsescu nu a părăsit nici măcar o clipă sicriul soacrei sale. Alături de soţia preşedintelui a stat tot timpul unul dintre preoţii care a oficiat slujba religioasă de pomenire.

La catafalc au venit rand pe rand apropiaţi ai Elenei Băsescu, fiecare dintre ei cu flori şi lumânări in mana, pentru „tanti Jenica".

Dupa ce slujba religioasa s-a terminat ,presedintele basescu a parasit imediat capela . Inmormantarea va avea loc astăzi la ora 12. Pana atunci sicriul cu trupul neinsufletit al mamei presedintelui va ramane la Catedrala Marinarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alina 06 Oct, 2010 13:02 Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei indoliate.