Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri culinare pentru 1 Decembrie Fasole cu cârnaţi şi vin pentru constănţeni, de la Primăria Constanţa

ro

21 Oct, 2015 00:00 3809 Marime text


Primăria municipiului Constanţa anunţa locuitorii municipiului că, pe 1 Decembrie, vor petrece cu fasole, vin şi cârnaţi, Ziua Naţională a României. Astfel, de 1 Decembrie, fasole cu cârnaţi, murături, vin şi băuturi răcoritoare vor fi împărţite în cinci puncte din Constanţa. În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziţia serviciului de pregătire şi servire a unor preparate constând într-o porţie de iahnie de fasole cu cârnaţi, băuturi care însoţesc masa, precum şi prestarea unui program artistic pentru activităţi festive organizate de Primăria Municipiului Constanţa, cu prilejul zilei de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României (cinci loturi)“, în valoare de 282.258 de lei, fără TVA.


 
Ofertele pot fi depuse până pe data de 5 noiembrie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00. De asemenea, ofertantul va depune garanţii de participare în valoare de câte 846 de lei pentru fiecare dintre cele cinci loturi. Agenţii economici  trebuie să prezinte şi lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia sunt autorităţi contractante sau agenţi economici privaţi. Anul trecut, fasolea, cârnaţii şi vinul au fost împărţite în următoarele zone: Poarta 6, CET, Tomis 2, Parcul Tăbăcărie şi Cartierul Social „Henri Coandă“.

Citeşte şi

De la patinoar, în mijlocul pensionarilor: Cum a aflat Radu Mazăre că va mânca fasole cu cârnaţi pe 1 Decembrie

Din faţa porţiei cu fasole, pe patine: De Ziua Naţională, Radu Mazăre a ajuns la concluzia că îi place să stea între oameni (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii