Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poșta Română Oficiul Poștal Constanța 6- „Cea mai bună șefă din lume a ieșit la pensie“

ro

10 Mar, 2024 14:08 750 Marime text
Compania Națională Poșta Română își exprimă recunoștința față de doamna Paulina, pentru dedicarea și profesionalismul său remarcabil în timpul mandatului său la Oficiul Poștal Constanța 6.

Paulina a fost o prezență luminoasă și o sursă constantă de inspirație pentru colegii săi, contribuind la prosperitatea și eficiența serviciilor poștale.  

După mulți ani de muncă și devotament, a decis să intre într-o nouă etapă a vieții sale, dedicându-și timpul nepoțelului său, Ștefănuț. Colegii și clienții îi mulțumesc pentru contribuția sa inestimabilă și îi urează mult succes și fericire în viitor.


Iată postarea de pe pagina de Facebook Compania Naţională Poşta Română:  

Astăzi este despre Cea mai bună șefă din lume- așa au numit-o colegii de la Oficiul Poștal Constanșa 6. Paulina Movilaru a fost alături de noi timo de 22 de ani, acum bucurându-se de bine meritata pensie.

Paulina este genul de persoană care aduce un zâmbet pe fața noastră și care este acolo să ne ajute ori de câte ori avem nevoie. Are abilitatea rară de a face fiecare zi de lucru mai bună și mai productivă. Oficiul Poștal Constanța 6 a prosperat sub conducerea ei nebănuind cât de multă muncă și dedicație depunea pentru a ține totul funcțional și eficient.

Acum, Paulina se bucură de o nouă etapă din viața ei, dedicându-și timpul nepoțelului ei, Ștefănuț. Știm că va avea același succes în această nouă aventură așa cum a avut la Poșta Română.

Vă mulțumim, doamnă dirigintă, pentru tot. Vă dorim multă sănătate și fericire. Vom resimți cu siguranță absența dumneavoastră, dar suntem mândri să fi avut ocazia sa lucrăm alături de o asemenea doamnă.- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Frauda prin SMS! Iată cum funcționează. Anunțul Poștei Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii