Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Cluj au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor

ro

01 Jan, 2024 19:54 918 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 1 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor, întrucât la aceeași dată au identificat cadavrele a doua exemplare canine, în zona cării ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.
     
La data de 1 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor, întrucât la aceeași dată au identificat cadavrele a doua exemplare canine, în zona cării ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Unul dintre cele două cadavre, de rasă „metiș”, prezenta urme vizibile de violență. Acestea au fost ridicate de către reprezentanții DSVSA în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea  persoanelor vinovate și tragerea la răspundere a acestora, a încheiat sursa citată.


Citeşte şi:
Mureş: Bărbat reţinut după ce şi-a împuşcat vecinul în picior în noaptea de Anul Nou
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii