Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mureş Bărbat reţinut după ce şi-a împuşcat vecinul în picior în noaptea de Anul Nou

ro

01 Jan, 2024 19:27 953 Marime text
  • Un bărbat de 57 de ani, din comuna Eremitu, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de Revelion, după ce, în jurul orei 1,00, pe fondul unui conflict spontan, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv asupra vecinului său, rănindu-l uşor la un picior.

Un bărbat de 57 de ani, din comuna Eremitu, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de Revelion, după ce, în jurul orei 1,00, pe fondul unui conflict spontan, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv asupra vecinului său, rănindu-l uşor la un picior, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

„La data de 1 ianuarie 2024, în jurul orei 1,00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unui imobil din comuna Eremitu, un bărbat a fost împuşcat în picior de către vecinul său. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, stabilindu-se că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 57 de ani, din Eremitu, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv supusă autorizării asupra unui bărbat, de 42 de ani, cauzându-i o rană uşoară la piciorul stâng. În urma activităţilor desfăşurate, faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, precizează sursa citată


Poliţiştii au mai constatat că bărbatul deţine arma ilegal, fapt pentru care a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Sistemul informatic de monitorizare electronică, extins în 20 de județe. Printre ele se află și Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii