Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția, prezentă în mai multe cartiere din Constanța. S-a lăsat cu amenzi

ro

29 Mar, 2023 14:13 1701 Marime text
Acțiuni ale polițiștilor constănțeni! 

La data de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secțiile 4 și 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în cartierele Topolog, Coiciu, Palas, CET, Medeea, Abator, Poarta 6.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, dintre care 8 la Legea 61/1991, iar restul pentru alte abateri.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța”, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliție Locală Constanța., transmite IPJ Constanța. 

La data de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră, pe șoseaua Constanței, strada Portului și bulevardul 1 Decembrie 1918.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.500 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri. Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere., mai transmite IPJ Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii