Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială Nr.16 Constanta au câștigat o excursie la Destiny Park (VIDEO)

ro

08 Apr, 2024 15:47 1007 Marime text
Foto: Polaris M HoldongElevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială Nr.16 Constanta au câștigat o excursie la Destiny Park la un concurs organizat de Polaris M Holding. 

Potrivit Polaris M Holding, bucuria și entuziasmul au fost la cote maxime în curtea Școlii Nr. 16 din Constanța unde toți copiii s-au adunat pentru a afla rezultatul concursului "10 cu felicitări pentru colectarea separată", la care au muncit timp de două săptămâni.

„Înainte de a anunța clasa câștigătoare, clasa care a colectat cea mai mare cantitatea de deșeuri reciclabile, un reprezentant de la Polaris a pus mai multe întrebări copiilor pentru a verifica dacă au înțeles procesul colectării separate. Și vă spunem cu mândrie că elevii s-au descurcat extraordinar de bine. Și asta s-a văzut în cantitatea impresionantă de deșeuri colectate, nu mai puțin de 1.43 tone.
Toate clasele participante la acest concurs, au înregistrat un rezultat remarcabil, cantitatea de deșeuri reciclabile strânsă a ajuns la 5,37 tone.
Dar, acum, momentul mult așteptat... Clasa câștigătoare care a reușit să adune cea mai mare cantitate de deșeuri este... clasa a IV-a A. Ca premiu, aceștia vor avea parte de o zi de neuitat la Destiny Park!  [🎉]
Felicitări câștigătorilor! Felicitări TUTUROR elevilor! Sunteți un exemplu de angajament și implicare în protejarea mediului înconjurător!  [♻️]
La încheierea activității, fiecare elev a primit o cutie cu saci menajeri, fabricați la stația de sortare pentru a înțelege mai bine conceptul de reciclare. [♻️]“ - au precizat reprezentanții Polaris M Holding



Citește și: 

Elevi de la Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" Constanța, în vizită la stația de sortare a Polaris M Holding
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii