Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:27 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding continuă distribuirea pubelelor galbene. Ce străzi sunt cuprinse în programul de astăzi

ro

08 Sep, 2020 08:55 642 Marime text
  • În cazul în care într-o zi nu sunt acoperite toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă în ziua următoare.

Angajații Polaris M Holding continuă să distribuie pubelele galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case.

Conform planificării, astăzi sunt cuprinse locuințele situate pe bulevardul Aurel Vlaicu, strada Cercetaș Alexandru Buzatu, cercetaș Ion Crăcană, strada Cumpenei, strada Medeea, strada Valu lui Traian.

Pentru mâine, sunt vizate străzile Despot Vodă, Lt. Mircea Brebeneanu, Samuel Micu, Sirenei, Slt. Nicolae Roșculeț, Spiru Haret, Toma Stelian.

În cazul în care într-o zi nu sunt acoperite toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă în ziua următoare. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru, potrivit Primăriei Constanța.

„Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00. Pentru mai multe informații, contănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548600.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene.

Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de administrația locală la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.

Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză, hârtie și alte materiale refolosibile“, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii