Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Urbanistic Zonal pentru parcarea supraetajată din zona Casei de Cultură, lansat în dezbatere publică (DOCUMENTE)

ro

15 Nov, 2022 13:25 1622 Marime text



Municipiul Constanța a lansat în dezbatere publică proiectul de elaborare Plan Urbanistic Zonal -  Parcare Supraetajată în zona Casei de Cultură din Constanța.

Proiectul vizează reglementarea urbanistică a terenului în vederea realizării parcării.

Constănțenii pot trimite observații cu privire la acest PUZ în atenția Serviciului de Planificare Urbană și Mediu pe adresa: primarie până pe 18 noiembrie a.c.

Se propune constrcuția în teritoriul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu, limite cadastrale, Aleea Daliei și alei carosabile, în vederea asigurării premiselor necesare utilizării optime a spațiului public în sensul suplimentării locurilor de parcare ce pot fi amenajate în zonă.

Parcarea se va realiza cu bani împrumutați Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Primăria Constanța a eliberat ceritifcatul de urbanism pentru realizarea PUZ-ului necesar pentru parcarea supraetajată încă din luna august a.c.

Documentul este valabil 12 luni.

Teritoriul situat în municipiul Constanța, în suprafață de cca. 3,5 ha, delimitat de bd. Alexandru Lăpușneanu, limite cadastrale, al. Daliei și alei carosabile. Parcarea va avea între 2 și 4 niveluri și se va întinde pe aproximativ 4.700 de metri pătrați şi minimum 800 de locuri.
Imobilul va fi echipat cu iluminat public interior şi exterior, supraveghere video, bariere de acces şi ieşire, rigole pentru scurgerea apei pluviale exterioare, spaţii verzi, sistem de alarmare luminos şi acustic şi panouri fotovoltaice.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii