Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Personalul esențial de la centrala Cernavodă intră în izolare în contextul epidemiei de COVID-19

ro

15 Mar, 2020 13:49 2120 Marime text
S.N. Nuclearelectrica S.A. („SNN”) a inițiat implementarea măsurii de izolare a personalului esențial de operare și producție din cadrul centralei nuclearo-energetice de la CNE Cernavodă. Această masură va fi menținută atât timp cât va fi necesar, potrivit unui comunicat de presă al Nuclearelectrica.

Demararea acestei măsuri suplimentare de protecție are la bază Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (“CNSSU”) nr. 9/14.03.2020, prin care se aprobă instituirea măsurii de izolare a personalului esențial pentru asigurarea funcționării CNE Cernavodă, în concordanță cu prevederile Planului de continuitate a activităților de bază în cazul unei epidemii/pandemii.

Planul intern de protecție a personalului și de asigurare a continuității operării în condiții de siguranță și a producției a fost adoptat de conducerea SNN ca masură suplimentară în perioada epidemiei de COVID-19, în conformitate cu standardele internaționale din industria nucleară și prevederile naționale în materie.

SNN informează că procesele de bază ale companiei se desfașoară în parametri normali, acțiunile și măsurile suplimentare fiind elaborate și implementate în coordonare cu toate instituțiile abilitate ale statului român.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ) : Arhivă ZIUA de Constanța

 Citește și :   Măsuri la centrala nucleară de la Cernavodă în contextul epidemiei cu coronavirus
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii