Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Pentru ce realizează Consiliul Județean Constanța studiu de evaluare a riscului?

ro

13 Feb, 2019 00:00 1215 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează achiziție directă pentru servicii de realizare a unui „Studiu de evaluare a riscului pentru Centrul pentru protecția plantelor Constanța”. Studiul de evaluare a riscului este necesar pentru aprobarea procedurii de realizare a bilanțurilor de mediu. La achiziție pot participa toți operatorii economici, indiferent dacă dețin sau nu cont în SEAP.
 
Ofertanții trebuie să prezinte declarația privind neîncadrarea în prevederile art. 60 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Oferta declarată câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut. Oferta financiară va cuprinde toate activitățile din oferta tehnică și fiecare activitate va avea cotate resursele umane, resursele materiale, cheltuieli de transport, costul analizelor de laborator care se vor efectua, corelate cu durata de prestare a contractului.
 
Termenul-limită și locul de transmitere/depunere a ofertelor: 18.02.2019, ora 12:00. Ofertele se transmit pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro sau se depun cu scrisoare de înaintare la Registratura Consiliului Județean Constanța, bd. Tomis nr. 51.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii