Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:53 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul auto al Spitalului Judeţean Constanţa se măreşte cu un automobil 4x4 (document)

ro

15 Jun, 2017 00:00 1134 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa scoate din conturi 75.630 de lei pentru achiziţionarea unui automobil.
 
În acest sens, unitatea sanitară va organiza şi va desfăşura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Furnizare autoturism de teren - Dacia Duster Laureate 1.5 dCi 109 4x4“. Ofertele se vor depune până la data de 19.06.2017, ora 11.00, la sediul unităţii sanitare.
 
Potrivit anunţului publicat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, se va încheia un contract de furnizare a unui autoturism cu ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, fără posibilitatea de ajustare a preţului, urmând ca autoturismul să fie livrat în baza comenzii emise de achizitor, în funcţie de necesitate şi de fondurile bugetare disponibile. Perioada de livrare la sediul autorităţii contractante - 15 zile de la data semnării contractului. Plata se va face în termen de 60 de zile de la data confirmării de primire a facturii de către autoritatea contractantă.
 
Operatorul economic trebuie să prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial din care să rezulte că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului; declaraţii privind neîncadrarea în situaţiile prevăzute de art. 60, 164, 165, 167 din Legea 98/2016, conform formularelor transmise la solicitare.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii