Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:57 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare amenajată în zona Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil“ de către Termica Distribuţie Năvodari SRL (galerie foto)

ro

11 Jul, 2016 00:00 875 Marime text


În scopul îmbunătăţirii infrastructurii oraşului Năvodari şi creşterii gradului de confort al locuitorilor şi turiştilor, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL derulează, în prezent, mai multe lucrări, în vederea amenajării de noi locuri de parcare, dar şi de asfaltare şi pietruire a străzilor.
 
Unul dintre proiectele aflate în curs de finalizare este amenajarea unei parcări în vecinătatea Şcolii „Grigore Moisil“, unde au fost realizate lucrări de pietruire, bordurare şi montare de pavele. Proiectul vine în sprijinul cetăţenilor din Năvodari, pentru că zona se aglomerează la orele dimineţii şi ale după-amiezii, mai ales în timpul anului şcolar.


 
De altfel, în perioada următoare, reprezentanţii Termica Distribuţie Năvodari vor continua proiectele de asfaltare şi pietruire a parcării din zona blocurilor Legmas şi de asfaltare a străzii Prelungirea Taşaul. Reprezentanţii societăţii fac apel la cetăţenii din oraş să manifeste înţelegere pentru disconfortul creat în timpul lucrărilor executate.
 
Totodată, la solicitarea reprezentanţilor Primăriei Năvodari, societatea Termica Distribuţie Năvodari a derulat, în zona Depozit 10, lucrări de pietruire, bordurare şi asfaltare a străzilor D11 şi D15.
 
În prezent, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la amenajarea unui parc lângă Creşa nr. 20. Acesta va avea alei, piste pentru biciclişti, dar şi o fântână arteziană.

Ti-a placut articolul?

Comentarii