Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz - „Aliss Andreescu ar trebui să-i interzică lui Mazăre să mai intre prin şcoli şi grădiniţe"

ro

09 Apr, 2012 20:00 2457 Marime text

palazblog-ClaudiuPalaz_1.jpgPrefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, taxează dur, într-o postare pe blogul personal, numită „Copiii i-au spus NU lui Mazăre.

Un exemplu pentru votanţii constănţeni", declaraţiile făcute de primarul Radu Mazăre în cursul săptămânii trecute într-o grădiniţă din cartierul Inel II. Reamintim că este vorba despre comentariul „Da' voi aşa staţi? Fetiţele şi băieţii separat? Nu vă încălecaţi şi voi?", comentariu făcut de edilul-şef al municipiului Constanţa. A doua zi după aceste declaraţii, deputatul Maria Stavrositu şi liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, au dezaprobat atitudinea primarului. A făcut-o şi Aliss Andreescu, inspector şcolar general, dar ISJ nu a luat oficial nicio măsură.

Pe blogul său, Palaz precizează: „S-au luat poziţii, lumea s-a indignat, s-a îngrijorat, s-a crucit, de parcă vorbitul fără cap ar fi ceva nou la acest individ, al cărui derapaj verbal şi comportamental a luat-o de mult timp la vale şi nu se va opri aici". În continuare, reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa consideră că „nu Mazăre este vedeta acestui eveniment, ci copiii care au replicat «Nu, că suntem copii educaţi!»". „Îmi plec capul cu respect în faţa acestor copii care nu pot fi păcăliţi cu sacoşa, care nu sunt impresionaţi de scălămbăielile acestui saltimbanc, căci au văzut clovni veritabili şi cu adevărat simpatici, copii care-şi spun clar şi răspicat punctul lor de vedere, aşa cum au fost crescuţi de părinţi şi de educatoarele lor0147, mărturiseşte Palaz.

Prefectul nu-l critică însă doar pe Mazăre, ci şi pe Aliss Andreescu: „Şefa inspectoratului şcolar îl dojeneşte matern pe Mazăre, dându-şi girul pentru continuarea campaniei electorale în unităţile şcolare din municipiu. Dacă într-adevăr poartă de grijă copiilor pe care-i păstoreşte şi doreşte ca mediul şcolar să fie ferit de politic şi de acest contra-model pentru generaţiile în formare, Aliss Andreescu ar trebui să-i interzică lui Mazăre să mai intre prin grădiniţe şi şcoli".

„Constanţa condusă de Mazăre se va duce la vale"

În aceeaşi postare, Palaz subliniază: „Trebuie să ne trezim şi să ne întrebăm dacă este normal că în Constanţa mileniului III poate fi considerat un merit să construieşti ghetouri ca în lumea a treia, să laşi în paragină cu bună ştiinţă zona peninsulară şi Cazinoul, să transformi parcuri şi alte spaţii verzi în mall-uri şi buticuri, să ridici prostituţia la rangul de spectacol public, să distrugi instituţiile de cultură, dar să laşi deschise magazinele de vise, să ţii cartiere precum Primo cu drumuri ca-n evul mediu. Cu siguranţă, Constanţa condusă de Mazăre se va duce la vale, la fel ca edilul ei".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii