Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizat de Martorii lui Iehova Constănţenii, aşteptaţi la congresul „Continuați să căutați mai întâi Regatul lui Dumnezeu!“

ro

05 Sep, 2014 00:00 5058 Marime text
Între 5 şi 7 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa, se desfăşoară congresul regional organizat de Martorii lui Iehova. Tema din acest an a congresului este „Continuați să căutați mai întâi Regatul lui Dumnezeu!“.
 
Cu aproape 2.000 de ani în urmă, Isus Cristos ne-a învăţat rugăciunea Tatăl nostru, în care am fost îndemnaţi să cerem „Să vină împărăţia ta“ sau „Regatul tău“. Această rugăciune este rostită zilnic de milioane de oameni. Aşa cum se spune şi în The New Encyclopaedia Britannica, ea este „principala rugăciune folosită de creştini în închinare“. „Totuşi, puţini ştiu ce este Regatul lui Dumnezeu şi ce va realiza el. Această temă va fi dezbătută pe parcursul celor trei zile de congres: Ce este Regatul lui Dumnezeu? Unde se află regatul? Ce va realiza Regatul pe pământ?“, a spus Harold Scaramuzzino, reprezentantul Departamentul de presă al Martorilor lui Iehova. Programul se va concentra asupra temei principale a Bibliei şi asupra a două convingeri fundamentale ale Martorilor lui Iehova, şi anume că Regatul lui Dumnezeu a fost instaurat în 1914 şi că Isus Cristos este Regele acestui Regat. „De fapt, congresele marchează 100 de ani de existenţă a Regatului lui Dumnezeu“, precizează organizatorii.
 
În faţa celor 1.000 de constănţeni aşteptaţi la eveniment vor fi discutate subiecte precum Regatul lui Dumnezeu, dar vor fi prezentate şi două drame, una modernă iar alta având la bază o relatare biblică. Congresul va începe pe data de 5 septembrie, la ora 9.30. Sâmbătă, la ora 11.45, va avea loc şi un botez creştin. Intrarea este liberă, congresele Martorilor lui Iehova fiind susţinute în întregime prin donaţii. La nivel mondial, există peste 7.900.000 de Martori ai lui Iehova, organizaţi în peste 113.000 de congregaţii. Informaţii suplimentare despre congrese se găsesc aici: http://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 12 Sep, 2014 15:30 ati fost la comgres?ce va placut? ADMINISTRATOR ZIUA DE CONSTANTA: Nu, nu a fost nimeni din redactie. Am considerat sa fim utili cititorilor care ar fi dorit să ştie despre acest congres. Multumim pentru interesul acordat publicaţiei noastre.
  • ghita 04 Sep, 2014 22:13 Sper sa ajung si eu. Au teme informative, bazate 100 % pe Biblie.