Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal. Decizii extrem de importante!

ro

23 Jan, 2017 11:56 2048 Marime text
Având în vedere sentinţa prin care Tribunalul Constanţa a suspendat executarea unei hotărâri AGOA Oil Terminal SA, Consiliul de Administraţie al societăţii s-a întrunit în şedinţa în data de 20 ianuarie 2017 şi a stabilit următoarele:
  • Se ia act de demisia ui Matei Dumitru din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi se constată încetarea valabilităţii deciziei Consiliului de Administraţie nr. 94/18.10.2016 prin care a fost numit în această calitate.
  • Se revine la situaţia anterioară, în sensul că îşi reia aplicabilitatea decizia CA nr. 35/11.04.2016 prin care a fost ales Toma Bogdan Costreie în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie.
  • Se suspendă decizia Consiliului de Administraţie nr. 95/18.10.2016 prin care s-a stabilit componenţa comitetelor consultative.
  • Se revine la situaţia anterioară, în sensul că îşi reia aplicabilitatea decizia CA nr. 78/05.09.2016 prin care s-a stabilit următoarea componentă a comitetelor consultative:
Comitetul de Audit:
MOISE Nicoleta Mariana - Preşedinte
MATEI Dumitru – Membru
SC STAAR RATING SRL, prin reprezentant, Dan Bărbulescu – Membru
GRIGORESCU Cătălin Constantin– Membru
Comitetul de Nominalizare şi Remunerare:
GRIGORESCU Cătălin Constantin - Preşedinte
GHIŢă Valentin Bogdan – Membru
TĂNASE Iulia Gabriela – Membru
MATEI Dumitru– Membru
SC STAAR RATING SRL prin reprezentant, Dan Bărbulescu – Membru
Comitetul de Dezvoltare şi Strategii:
TĂNASE Iulia Gabriela - Preşedinte
GHIŢă Valentin Bogdan - Membru
Moise Nicoleta Mariana – Membru
  • Se ia act de demisia lui Cătălin Constantin Grigorescu din funcţia de preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunare.
  • Se suspendă procesul de recrutare şi selecţie a Directorului General şi a Directorului Financiar în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/ 2011, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 111/2016, suspendarea neoperand şi asupra termenului de depunere CV care va decurge în mod normal până la 22.01.2017.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii