Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O placă de granit cu Gara Maritimă, inaugurată în Piața Ovidiu cu ocazia Zilei Constanței (GALERIE FOTO)

ro

21 May, 2022 14:39 1850 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și directorul CN APMC, Florin Goidea. foto: Facebook/Constanța PortFlorin Goidea, directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, a inaugurat de Ziua Constanței, o placă de granit pe care este gravată clădirea de patrimoniu a Gării Maritime din Portul Constanța, în cadrul evenimentului ”Simboluri de Ziua Constanței”.

Potrivit unei informări a CN APMC, Florin Goidea a subliniat și de această dată importanța portului Constanța pentru întreaga comunitate constănțeană.

Evenimentul își propune să scoată în evidență monumentele de patrimoniu, dar și multiculturalitatea acestui oraș.

„Asociația Dobrogea de Patrimoniu a organizat acest eveniment în colaborare cu CN APM SA Constanța și Primăria Municipiului Constanța, astăzi, 21 mai, de la ora 11.00, în Piața Ovidiu.

Manifestarea din Piața Ovidiu are ca scop promovarea patrimoniului cultural, material și imaterial din Constanța, de sărbătoarea Constanței, pentru constănțeni și vizitatori.

Pe o a două placă de granit a fost gravat monumentul istoric Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța“ - au precizat reprezentanții CN APMC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii