Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă procedură publică la CN APMC. Sunt vizate modernizarea infrastructurii și protecția mediului în Portul Constanța (document)

ro

01 Mar, 2018 00:00 1978 Marime text
Contractul „Servicii de consultanță și supervizare a lucrărilor de construcții pentru infrastructura de acostare nave tehnice și amenajare suprastructură platformă (echipamente + utilități) pentru servicii conexe navelor tehnice din cadrul proiectului «Modernizarea infrastructurii și protecția mediului în Portul Constanța»“ este scos la licitație de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC). Valoarea estimată a contractului este de 1.517.691,34 de lei fără TVA.
 
Societățile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 21.03.2018, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 18.07.2018, ora 18.00. Cuantumul garanției de participare este de 15.000 de lei, iar cuantumul garanției de bună execuție de 5% din valoarea contractului fără TVA. Ofertantul va face dovada prestării în ultimii trei ani (calculați de la data-limită de depunere a ofertelor) de servicii de supervizare a execuției de lucrări de construcții hidrotehnice, finalizate, cu o valoare cumulată de minimum 1.500.000 de lei, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte.
 
Obiectul contractului constă în oferirea serviciilor de supervizare a proiectării și a execuției lucrărilor la standarde de înaltă calitate, evaluarea și aprobarea lucrărilor, a materialelor, a echipamentelor, conform prevederilor condițiilor contractului de lucrări, atât pe durata perioadei de proiectare și a perioadei de execuție a lucrărilor, cât și pe durata perioadei de garanție a lucrărilor, astfel încât antreprenorul să execute lucrări de bună calitate și să finalizeze proiectarea și execuția lucrărilor. 

Responsabili de atribuirea contractului  

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, responsabile de organizarea, desfășurarea și atribuirea procedurii publice, sunt: Dan Nicolae Tivilichi - director general, Marian Tănase - director general adjunct, Daniela Șerban - director economic, Otilia Ifimov - șef Departament Achiziții Publice, Tănase Iulian Pepi - șef Serviciu Juridic și Contencios, Laurențiu Teodoru - șef Birou Proiecte Europene, Nicoleta Adina Gamalan - șef Birou CFP, Cristian Stoicescu - Departamentul Achiziții Publice. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii