Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O iubire de-o iarnă Donţu rămâne în barca ecologistă - „Am spus pas negocierilor cu UNPR"

ro

23 Jan, 2012 00:00 1764 Marime text

cap_3.jpgCine a spus că nu există prieteni în politică, ci doar prietenii politice parcă a avut gura aurită. Zicala se aplică perfect şi în cadrul preşedintelui ecologiştilor constănţeni, Gheorghe Donţu, care, deşi susţine că are prieteni în UNPR, a spus pas negocierilor pornite anul trecut.

Donţu urma să intre în filiala locală a Uniunii Naţională pentru Progresul României împreună cu un primar, patru consilieri şi aproximativ 500 de membri. Neprevăzutul a trimis însă negocierile în derizoriu, fapt recunoscut de Gheorghe Donţu. „Am spus pas negocierilor. În UNPR există şi oameni deosebiţi, dar există un mare dar... şi mă opresc aici", a declarat liderul PER. Donţu mai deţine şi funcţia de secretar general la nivel naţional în Partidul Ecologist şi ar fi dorit iniţial să realizeze o fuziune reciproc avantajoasă între cele două formaţiuni, aspect care nu a convenit din start liderilor ecologişti de la Bucureşti.
„Am încercat să purtăm negocieri pentru o alianţă politică, însă ne-am poticnit noi, cei de la PER. Cu acel prilej, am discutat şi cu Gabriel Oprea, pe care-l apreciez. Pe Marian Sârbu îl cunosc chiar de pe vremea când amândoi activam în PSD", a mai spus Donţu, aceştia fiind probabil oamenii deosebiţi la care făcuse referire mai sus. Despre liderul local al UNPR, Donţu nu a dorit să facă niciun comentariu. Partidului Ecologist de la Constanţa numără în prezent aproximativ 1.500 de membri, un primar - Lucian Chitic de la Tortoman, şi patru aleşi locali - doi consilieri în CL Tortoman, unul în CL Lumina şi al patrulea în CL Cobadin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii