Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:24 21 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA Consiliul de Administrație al SNN a aprobat convocarea Adunării Generale Ordinare și Extraordinare a Acționarilor. Când va avea loc

ro

19 Jan, 2022 15:58 964 Marime text
  • Hotărârea Consiliului de Administrație cu privire la convocarea Adunării Generale Ordinare și Extraordinare a Acționarilor SNN stabilită pentru 23.02.2022/24.02.2022
Compania Națională Nuclearelectrica SA („SNN”) aduce la cunoștință acționarilor că, la data de 18.01.2022, Consiliul de Administrație al SNN a aprobat convocarea Adunării Generale Ordinare și Extraordinare a Acționarilor pentru data de 23.02.2022, cu începere de la ora 10:00. pentru AGOA și ora 10:30 pentru AGEA, la sediul Societății Naționale Nuclearelectrica SA, str. Polona, ​​nr. 65, Sector 1, Bucuresti.În cazul neîntâlnirii cvorumului pentru AGOA/AGOA din data de 23.02.2022, a doua convocare a AGOA/AGOA va avea loc în data de 24.02.2022 la sediul Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A., str. Polona, ​​nr. 65, Sector 1, Bucuresti. Materialele informative aferente punctelor incluse pe ordinea de zi vor fi disponibile pentru consultare pe site-ul companiei (www.nuclearelectrica.ro ) incepand cu data de 20.01.2022, ora 18:00, informează Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor este următoarea:


1. Alegerea Secretarului Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.


2. Aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2022.


3. Aprobarea datei de 17.03.2022 ca dată de înregistrare conform prevederilor art. 87 alin. (1) din Legea nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, adică data la care vor fi identificați acționarii care vor beneficia de dividende sau de alte drepturi și asupra cărora vor fi afectate efectele hotărârilor AGOA.


4. Aprobarea datei de 16.03.2022 ca „ex-date”, adică data anterioară datei de înregistrare, când instrumentele financiare care fac obiectul hotărârilor organelor societății se tranzacționează fără drepturi care decurg din respectiva decizie, conform prevederile art. 2, alin. (2), lit. l) din Regulamentul nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiunile de piață.


5. Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație să semneze în numele acționarilor hotărârile AGOA și orice alte documente aferente acestora, precum și să îndeplinească orice act sau formalitate cerută de lege pentru înregistrarea și îndeplinirea hotărârilor AGOA, inclusiv formalitățile de publicare a acestora. și înregistrarea la Registrul Comerțului sau la orice altă instituție publică.


Președintele Consiliului de Administrație poate delega toate sau o parte din atribuțiile acordate mai sus oricărei persoane competente în vederea îndeplinirii acestui mandat.Ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor este următoarea:


1. Alegerea Secretarului Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.


2. Aprobarea Deciziei de Investitie privind Proiectul de Reabilitare a Unitatii 1 CNE Cernavoda in baza Studiului de Fezabilitate in conditiile stabilite in Nota prezentata actionarilor.


3. Aprobarea datei de 17.03.2022 ca dată de înregistrare conform prevederilor art. 87 alin. (1) din Legea nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, adică data la care vor fi identificați acționarii care vor beneficia de dividende sau de alte drepturi și asupra cărora vor fi afectate efectele hotărârilor AGEA.

4. Aprobarea datei de 16.03.2022 ca „ex-date”, adică data anterioară datei de înregistrare, când instrumentele financiare care fac obiectul hotărârilor organelor societății se tranzacționează fără drepturi care decurg din respectiva decizie, conform prevederile art. 2, alin. (2), lit. l) din Regulamentul nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiunile de piață.

5. Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație să semneze în numele acționarilor hotărârile AGEA și orice alte documente aferente acestora, precum și să îndeplinească orice act sau formalitate cerută de lege pentru înregistrarea și îndeplinirea hotărârilor AGEA, inclusiv formalitățile de publicare a acestora. și înregistrarea la Registrul Comerțului sau la orice altă instituție publică.


Președintele Consiliului de Administrație poate delega toate sau o parte din atribuțiile acordate mai sus oricărei persoane competente în vederea îndeplinirii acestui mandat.PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii