Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemirschi anunta o noua modificare a Programului „Rabla"

ro

28 Aug, 2009 16:54 1504 Marime text
nemirschi-1.jpgMinistrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat, azi, că va propune Guvernului o nouă modificare a Programului „Rabla", prin care să fie eliminată obligativitatea ca certificatul de înmatriculare al maşinii date spre casare să fie pe numele persoanei care accesează programul guvernamental.

Nemirschi a declarat că în urma unei analize a accesărilor acestui program s-a constatat că, pe fondul crizei, vânzarea de autoturisme noi a scăzut sub 50% în România, „deşi Pogramul Rabla a reuşit să acopere jumătate din această cantitate, venind în ajutorul producătorilor şi importatorilor". „Se pare că nu vor putea fi atinse cele 60.000 de unităţi pentru 2009. Şi, în acest context, voi propune Guvernului să facă o nouă modificare a programului', a declarat ministrul Mediului.
„E suficient să am o factură, un contract de vânzare-cumpărare, şi maşina se casează. Fac dovada deţinerii prin aceste acte. M-am dus la REMAT, la Poliţie şi am radiat-o, la Fisc şi am radiat-o, am practic acea dovadă că am dus o rablă sau cinci rable la casare, am suma de primă de casare, şi cu ea mă duc şi îmi iau o maşină nouă', a explicat ministrul Mediului.
Nicolae Nemirschi a participat, azi, la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, ce se desfăşoară, în perioada 28 - 30 august, în staţiunea Mamaia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii