Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzica de la malul mării (video)

ro

11 Dec, 2010 00:00 1781 Marime text
CONFERINTA_OPERA_1.jpgScena culturală de la malul mării este, de acum înainte, mai bogată. Asociația culturală "Musica Magna" s-a născut din dorința câtorva artiști de a aduce muzica de calitate mai aproape de constănțeni.

Primul concert al artiștilor este dedicat sărbătorilor de iarnă, şi va cuprinde colinde românești, dar și melodii din repertoriul internațional. În urmă cu aproximativ 5 ani, câțiva artiști talentați și entuziaști ai Teatrului Național de Operă din Constanța s-au gândit să aducă ceva nou pe scena culturală locală. Din pasiunea lor s-a născut asociația culturală "Musica Magna", care vineri şi-a prezentat planurile ambiţioase în fața constănțenilor. Artiştii îşi propun să aducă muzica mai aproape de oameni, dar şi să promoveze tinerele talente de la malul mării. Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, artiștii pregătesc un spectacol deosebit, la care sunt așteptați toți iubitorii de colinde. Concertul „Hristos se naşte" va fi transmis în exclusivitate de postul Constanţa TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Denisa 12 Dec, 2010 10:31 Felicitari d-nei mele prof. Iftime Rodica pentru tot ce face pentru mine ! Asta demonstreaza cu adevarat ca lupta pentru promovarea tinerelor talente !
  • fara nume 11 Dec, 2010 17:57 concerte adevarate se gasesc la opera