Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Murfatlar, vinul care a câştigat cele mai multe medalii pentru România

ro

14 Mar, 2012 03:07 3164 Marime text

murfatlar_pinot_gris_sauv.jpgMurfatlar România se întoarce de la Concursul Vinalies Internationales cu mândria de a fi câştigat cele mai multe medalii pentru România.

Din cele 45 de probe trimise de producătorii români, nouă vinuri au fost medaliate, dintre care nu mai puţin de cinci medalii au fost adjudecate de liderul pieţei, Murfatlar România. Murfatlar obţine astfel cele mai multe medalii pentru România. „Satisfacţia obţinerii acestor medalii este cu atât mai mare cu cât dintre vinurile care au excelat fac parte cele din producţia anului 2011, cel mai bun an pentru vinuri din ultimii zece", au declarat reprezentaţii Murfaltar.

 murfatlar_roze.jpg

Vinalies Internationales este una dintre puţinele competiţii care se bucură de recunoaşterea a trei organizaţii importante dedicate promovării sectorului viei şi vinului în întreaga lume: Uniunea Internaţională a Oenologilor UIOe, Organizaţia Internaţională a Viei şi Vinului OIV şi Federaţia Mondială a Concursurilor Internaţionale de Vinuri şi Băuturi Alcoolice VINOFED.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii