Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea Constanţa face o achiziţie în cadrul Programului „HORIZON 2020“

ro

11 Sep, 2017 00:00 1216 Marime text
Primăria achiziţionează materiale consumabile aferente proiectului „Port - Cities Innovation for sustainability“. Valoarea estimată a achiziţiei este de 38.231,93 de lei fără TVA.
 
Furnizarea materialelor consumabile este necesară beneficiarului pentru implementarea proiectului şi realizarea obiectivelor stabilite prin contractul de finanţare, precum şi pentru promovarea mobilităţii urbane durabile. Oferta se va transmite în original la sediul municipalităţii, până la data de 18.09.2017.
 
Programul „HORIZON 2020“ sprijină implementarea de soluţii inovative în diverse domenii de activitate, punând accent pe creşterea competitivităţii economice, cercetare-dezvoltare şi inovare socială. Obiectivul specific al proiectului „Port - Cities Innovation for sustainability“ este identificarea la nivelul oraşelor-port din Europa a soluţiilor inovative cu privire la modul în care sunt folosite măsurile de mobilitate şi accesibilitate, pentru a spori coeziunea funcţională şi socială dintre oraş şi port într-un mod complet durabil şi, în acelaşi timp, realizând creştere economică în oraş şi zona sa funcţională.
 
Prestatorul se obligă să furnizeze materialele consumabile şi să le livreze în perioada de timp stabilită prin nota de comandă. Beneficiarul va pune la dispoziţia prestatorului date şi informaţii necesare pentru furnizarea materialelor consumabile şi are obligaţia de a întocmi cu prestatorul proces-verbal de recepţie cantitativă şi calitativă a materialelor consumabile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii