Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea caută parteneri pentru depunerea unei cereri de finanţare pe fonduri europene, pe componenta de dezvoltare urbană şi mobilitate

ro

25 Dec, 2019 00:00 2774 Marime text

În conformitate cu prevederile OUG nr. 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020, Municipiul Constanţa organizează procedură de selecţie a partenerilor interesaţi pentru încheierea unui acord de parteneriat, în vederea elaborării şi depunerii unei cereri de finanţare aferente implementării proiectului “Planificare Strategică Integrată şi administraţie publică eficientă la nivelul Polului de Creştere Zona Metropolitană Constanţa”.
 
Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacităţii administrative la nivelul Polului de creştere Zona Metropolitană Constanţa prin dezvoltarea capacităţii de planificare strategică integrată şi management public eficient.
 
Scopul constituirii parteneriatului dintre Municipiul Constanţa şi un partener (asociat) este de a elabora şi a depune spre finanţare proiectul „Planificare Strategică Integrată şi administraţie publică eficientă la nivelul Polului de creştere Zona Metropolitană Constanţa".
 
Potrivit municipalităţii, parteneri în proiect pot fi oraşe sau/şi comune din Zona Metropolitană, CJC, ONG-uri de profil, care, alături de Municipiul Constanţa în calitate de lider al parteneriatului, vor depune o cerere de finanţare în vederea actualizării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană şi/sau a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.
 
Apelul de parteneriat este deschis tuturor celor care prin experienţă şi capacitate/resursă umană ar putea contribui la scrierea/depunerea unei cereri de finanţare eligibile pentru acest apel de proiecte.
 
Cei interesaţi de parteneriat pot adresa solicitări municipalităţii până pe 17 ianuarie 2019.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii