Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări într-o societate comercială a unui fost politician liberal constănţean. Acesta deţine un restaurant şi un hotel în zona peninsulară

ro

16 Mar, 2019 00:00 3448 Marime text
Asociaţii societăţii Peninsula SRL au adoptat recent hotărârea nr.1/28.01.2019. În calitate de asociaţi fondatori, Sorin şi Hristu Mocianu au decis cooptarea în societate, cu aport propriu la capitalul social, respectiv 10 lei, a Ramonei- Corina Mocianu. Asociaţii au mai decis şi majorarea capitalului social cu 10 lei şi retragerea din societate a Hristu Mocianu, care şi-a cesionat acţiunile fiului său, Sorin. Mocianu senior a cedat şi calitatea de administrator al societăţii fostului consilier judeţean PNL Sorin Mocianu. Urmare a acestor modificări, publicate în Monitorul Oficial, noii asociaţi în Peninsula SRL sunt Ramona Corina Mocianu şi Sorin Mocianu.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Hristu şi Sorin Mocianu deţin şi  Hotel Boutique, situat în zona peninsulară a municipiului Constanţa, care funcţionează pe societatea Cin-Cin SRL, aceeaşi pe care funcţionează şi restaurantul Cin-Cin Fast Food & Pizza. Firma a fost înfiinţată în anul 1991, cu sediul în municipiul Constanţa, şi se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociatul unic este Hristu Mocianu, care deţine şi calitatea de administrator, alături de fiul său, Sorin Mocianu.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2016, Cin-Cin SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.884.642 de lei, un profit de 402.174 de lei şi 46 de salariaţi. La finele anului 2014, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.677.226 de lei, o pierdere netă de 23.443 de lei şi 44 de salariaţi. Firma Cin-Cin este proprietara clădirii ridicate în apropierea Geamiei „Hunkiar“, imobil ce a stârnit multe discuţii şi care, de asemenea, a iscat un adevărat război în instanţă. Suprafaţa totală a terenului este de 200,60 de metri pătraţi. 
 
Citeşte şi:
 
Un consilier judeţean îşi vinde hotelul din peninsulă. Nu mai investeşte în Constanţa, dar vrea să construiască un resort în Bali

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii